Om Norsk HMS Senter

Gjør det enkelt

Norsk HMS Senter gjør det enkelt å fremskaffe en god HMS-Kultur på arbeidsplassen. Vi leverer et stort spekter av HMS Kurs og HMS realiterte tjeneester og produkter. Vi utfodrer oss selv hver dag og jobber hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen og en enklest og mest effektiv vei til å følge det Norske HMS-lovverket. 

Mer enn bare papirarbeid

HMS er mer enn bare papirer, møter og kurs. Gjøres HMS-arbeidet riktig vil det bygge en kultur for selskapet som vil gjøre arbeidsplassen til en mer sikker arbeidsplass for de ansatte og kunder. Dette vil igjen øke effektiviteten og humøret blant de ansatte og ledelsen. En velfungerende HMS-Kultur betyr mye i dagens arbeidsmarked.

Vårt fokus

Vårt hoved fokus at du som kunde skal effektivisere tidsbruken og utgiftene knyttet til HMS-arbeid, som resulterer i at du både sparer både tid og penger uten at det skal gå utover kvaliteten og sikkerheten rundt HMS-arbeidet.

Våre sider

Ikke overbevist enda?

Hvorfor velge oss!

HMS kan være omfattende, komplisert og tidkrevende. Ved å ta i bruk teknologiske virkemidler og riktig kompetanse gjør vi HMS enklere, tidsbesparende og mer effektivt for våre kunder og samarbeidspartnere.

1
ALLTID KUNDEN FØRST

HMS er en kontinuerlig oppgave og mange vil ha spørsmål før, under eller i etterkant av levert produkt/tjeneste. Derfor er vår kundeservice gratis, og ikke en betalt tjeneste slik som mange andre aktører. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig på e-post og via tlf i hverdager fra 08:00 til 15:00.

2
RIKTIG OG VIKTIG KOMPETANSE

Ved oss som din HMS-partner vil du til enhver tid blir oppdatert på gjeldende regelverk og lovendringer. Med bred erfaring og kompetanse innenfor Helse, miljø og sikkerhet kan du være sikker på at du og din bedrift blir ivaretatt på en respektert og profesjonell måte.

3
Løsninger som forenkler din hverdag

Gjennom alltid å være i forkant av våre konkurrenter, leverer vi løsninger som er med på å forenkle våre kunders hverdag. Vårt fokus er at du som kunde skal effektivisere tidsbruken knyttet til HMS-arbeid, det resulterer i at du både sparer tid og penger.

4
FORSTERKE BUNNLINJEN I DIN VIRKSOMHET

Forskning viser at et kontinuerlig HMS-arbeid kan påvirke bunnlinjen med opptil 30%. Vi ønsker å legge til rette for at bidrar du kan dra nytte av synergiene ved et effektivt og strukturert HMS-arbeid.

5
Unngå fravær av viktig arbeidskraft.

Ved å gjennomføre HMS kurs hos oss, slipper du eller den ansatte å være bortreis på kurs flere dager.

6
INGEN REISE ELLER DIETT UTGIFTER

Bedriften sparer stort ved å unngå reise, opphold og diett kostnader.

Ta kurset der du vil, når du vil